Wednesday, June 24, 2009

dinner at Genting View Resort

kbtolan aku berhenti kje on 22th June ai tu.twos aku folo ma sis p dinner atas angin tuh:) hehe:D skunk ni aku menganggur la wat  mse 2mggu ni. agak bosan tapi aku suke cz dapat spend tyme nan baby aku<3

mak aku la soh teman akak aku knonnyer p sane.padahal de ader je membe kat sane.aku ni teman isi perot jek.owg da ajak p dinner,ape lagi!!hoorrreyyy!!!ngee:D tu yg resultnyer skunk ni r.tempat pengumpulan lemak is kat perot dan peha ok.t jangan terkojut tgok ak bukak sem t:) wuharrrghh!!hodoh!sumpah hodoh!tapi tape..ader je owg sayang:) kiki:D

k la..tataw pe ag nak meghaban,n here a few pictures of me over there with my sis:)

ader rahsia disebalik nape sara kena duduk:( huhu:D

malam dinner tuh,

"International Cultural Night"

end of dinner:)

ni la akibat kalo kene tinggal sengsowg kat lam aprtment:)

depan cermin bilik,muahcx:)

ok,tats all for my new posting:)either u love it like it hate it WHATEVER, just enjoy it:)

      

sara oh! rara on rebelled:D

1 comment:

Anonymous said...

Is Bigfoot Real?
http://www.is-bigfoot-real.com/