Thursday, June 17, 2010

amek angin!

need to follow mama's need,i need to wake up early at 0943am on 17th June wic she wanted to go to Ekspo Barangan Malaysia wic held at Putra World Trade Centre.
at first only both of us are going but last minute action my cuzy,shasha ronaldo(her name at fb page:P) had joined us coincidentally:)
so mama pon suke la de ada kawan selain anak de yang membosankan ni!ahaha:D kan ma kannn??
ok,had deal with my aunt who work there(pwtc) to meet us somewhere.ok then..wait untill 10-15mins long she came over us to bring us lunch at Restaurant RiverSide in that buliding too.
at first mama said,"mahal la dek","cari yg murah2 la",kedai mamak ke mane2 ke","the mall kat luar tu ke"..
then i said jokily,sokay ma..mokteh nak belanja kita tu!ahaha..
idk that she took my joke seriously and straight away drag us to eat there.
aku ape lagi,laju je laa!huhu:))
bukan first time tapi teruja since da lame tak makan situ and i noe i wont draw any penny for what i will eat:))
huahah>.< jahat punyer anak buah kan??haha:D
ala,bukan salu kan mokteh kan??wakaka eh ehhh!!
ok,makan makan makan dan makan lagi..
here was the picture on our table:)


mama with Senator look alike!wakakaka:P


thank you so much mokteh:)) moga murah rezeki!aminn~

mama's bestfren:P shasha ronaldo:))


here i am!!:)) the ndutndut Ouh Sara>.<

n here we go the end of the agenda of eating:))

penat tak muka ku rakan2??hehe..tapi mampu menghabiskan saki baki terakhir:))
alhamdulillah kenyang walaupun sikit ala carte nye!:D


done eating my unty stood up and she said,"bayaq sat":)) aku pon ape lagy,"tau amek byk2(jokily:P)hehe"
n sume pon tatau how much we've been ate tadi.hanya dia dan cashier sahaja yg tahu.haha..
later on we proceed with our very first agenda wic is go to the ekspo.
n yeah! i been round round and round last2 i saw one booth wic artist did their make up thingy there..
aku pon terjengah2 la macam makcik2 tengok sapa artist yang ade.then i found out that there were daus af8,nad af8,zahida rafik and a few yg aku tak kenal but from af8 jugak.haha..sian jek:P naseb ko ler!
so here one pic with lovely cute funny daus:))

heheee>.< maluuuu:S

done photo clicked with him and also zahida rafik aka nabila nadia adnan!na,aku jupe kembar ko!!ahaha:D
tapi malas nak upload pic ngan de sbb blurr..sdey:(
tape,dapat tgok kawan aku pon jadi la.kan nana kan??:P wuahaha:))

then we go to solat zohor first since we wanted to wait for asar together at one time but then lambat sangat we just did prayed for zohor only and asar at home.penat sangat!tak larat nak tunggu..
ape lagii..cabut la balek!penat!
sampai je rumah sume terbongkang tido!haha..lawak jek..tapi fun la:))
ok,tu je la aktvti saya sementara mama nga school holiday..
til meet dear readers again,muahh2 lotsoflove!<3

*teman la ur parents til u guys have the chance to,
meanwhile there's no chance with:(
rezeki always there when u ols made they as your priority!aminn~
End Toddles>.<

2 comments:

Zachary Zaireen said...

hahahhaha.
tabaek taw ketok si aunty thu!

ouh sara said...

hehe..tak ketok tau.
da de sukarela:))
hish..rajin2 komen orang punyer blog..awak tu kedek sangat pahal ha??geram plak aku!cett>.<